Jola giver dig luksus og rene linjer i særklasse

Jola er kort sagt en landsdækkende dansk virksomhed med masser af den velkendte danske kvalitet i vores carporte.


Vi tror på, at kvalitet er den eneste rigtige vej – specielt når man har emner, der skal stå udenfor i alt slags vejr. Af den grund er en carport fra Jola udført i de lækreste, mest robuste og flotteste materialer der findes i Europa. Kombinationen af det rå stålmateriale og de rene linjer giver det et stilfuldt udseende, alle vil værdsætte.

Der er ingen, der gør som os

Vi går meget op i, at vores carporte passer ind til huset, bilen og dens omgivelser. For os er det helhedsoplevelsen ved at købe en luksuscarport. Det var netop den oplevelse, der fik os til at udvikle vores eget designprogram. Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder at designe deres egen carport fra Jola. Det hele bliver gjort til en leg, hvor valgmulighederne er mange.

Det vi giver vores kunder er:

1. Kvalitet
2. Stilrent design
3. Minimal vedligeholdelse
4. Mere tid til det der betyder noget
5. God kundeservice
6. Lang holdbarhed
7. Smukke carporte

Det mener vi selv, at du får fra første møde og vil kunne mærke, når du bevæger dig rundt her på siden og når du modtager din nye carport fra Jola.

Vi gør os umage med altid at være et skridt foran

Det er en god ide at sætte sig ind i tingene, og have styr på alt det praktiske. Det gør vi.


Vi er en landsdækkende dansk virksomhed, der leverer kvalitets stålcarporte i dansk kvalitet. Vi tror på, at kvalitet er den eneste rigtige løsning – det holder længere og giver mere glæde i hverdagen. Du kan regne med en høj kundeservice, der er til for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Du kan læse vores salgs- og leveringsbetingelser her.