Kontakt

Brug for at komme i kontakt med Jola?


Her på siden, kan du komme i kontakt med os. Vi hjælper dig gerne med svar på dine spørgsmål omkring vores carporte. Hos Jola bestræber vi os på at give dig svar inden for et par dage.

Du kan læse vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål til modellerne, mulighederne eller noget helt tredje.
Vi står klar til råd og vejledning, hvor du kan ringe på +45 29 316 804 eller sende os en mail på [email protected].

Du er også velkommen til at følge os på Facebook:  fb.jolacarportdk,
eller søge mere inspiration på Instagram: in.jolacarportdk.

Jonas Leen

Salgsansvarlig

Du vil møde Jonas når du har spørgsmål til salg, tilbud, tidsplaner, montage samt tekniske specifikationer. Ligeledes vil du møde Jonas, når du ønsker specialopmåling eller har forespørgsler på øvrige produkter.

[email protected]
+45 29 316 804

René Leen

Administrationsansvarlig

Du vil møde René når du ringer med administrative forespørgsler til kontoret, har spørgsmål til f.eks. din faktura, betalinger, regnskab samt andre administrative henvendelser.

[email protected]
+45 40 738 013

Sådan vedligeholder du din carport fra Jola

En carport fra Jola er næsten vedligeholdelsesfri, da du ikke skal gøre meget ved den til daglig for at holde den pæn.


Du kan dog gøre noget et par gange om året for at holde det galvaniserede og pulverlakerede stål rent. Vi anbefaler, at du plejer din carport med en årlig vask, så du holder overfladen ren og fin.

Derudover kan du gå listen herunder i gennem. Du finder en kort beskrivelse af, hvordan du holder stålrammen, bolte, tagplader og meget andet rent og pænt. Du kan endda finde tips og tricks til, hvordan du kan gøre din carport endnu mere vedligeholdes fri.

Vinteren kan være hård mod både hus og carport – et godt råd er, at du skal fjerne sne fra din carports tag, hvis du skal skovle sne for at komme ud ad din hoveddør. De pludselige og store mængder sne kan tynge meget på taget og i værste tilfælde ødelægge det. Du fjerner bedst sneen med en stiv kost eller en sneskovl. Undgå at ridse og gå på taget, da det kan være glat. Hvis du skal op på taget, bør du kun gå på tagspærene – det er altid på egen risiko, hvis du begiver dig ud på taget.

Tøsne er tungere end nyfaldet sne. Hvis der er mere end 20 cm tøsne, skal det fjernes med det samme. Du bør dog undgå at bruge vejsalt til at fjerne sne, da det kan beskadige det galvaniserede stål.

Udover, at du bør vaske din carport en gang om året, kan du med fordel gå rammen igennem for eventuelle ridser og skrammer. Dem kan du nemt dække med en egnet maling. Hvis din carport står tæt på havet eller tæt på saltvand, bør du vaske den to gange om året – da saltet i luften kan misfarve stålet.

Hvis du gerne vil undgå, at din ståcarport bliver løs, bør du efterspænde alle bolte og møtrikker en gang om året. Du bør undgå at anvende magt, når du efterspænder. Du skal kun sikre dig, at boltene ikke er blevet rystet løs i løbet af året. Skulle du være kommet til at overspænde en bolt eller to, kan du risikere, at de går i stykker. Du bør straks montere en ny bolt, samt spændeskive og møtrik.

Tagpladerne anbefaler vi, at du renser to gange årligt med en blød kost. Du skal feje blade og skidt ned fra taget – hvorefter du kan vaske tagpladerne af med lunket vand.

Ligesom, at du skal rense dine tagrender på huset, skal du også rense taget og tagrenderne på din carport. Vi anbefaler, at du ser dem efter to gange årligt. Her fjerner du blade, nedfaldne nytårsraketter og andet skidt. Du skal sørge for, at der er frit kan løbe vand igennem røret og hen over taget. Det vil gøre det nemmere at holde carporten fri for blade.

Når du køber et -redskabsskur kommer det med en fibercement eller kompositplanke som vægbeklædning. Du kan overfladebehandle den med en egnet maling for at bevare den beskyttende overflade. Du bør ligeledes børste beklædningen ned med en blød kost én gang om året. For at holde overfladen fri fra alger, kan du efterfølgende vaske det ned med lunket vand.

ISO 9001 certificeret og CE-mærket


ISO 9001 er et kvalitetsstempel, som vi hos Jola er stolte af at være en del af. Det er et kvalitetsledelsessystem, der bruges verden over. Det er blevet et synonym for kvalitet og effektivitet, da det bygger på et system, der skal være med til at sikre dig, som kunde, at du får et ensartet produkt og et produkt, der er indbegrebet af kvalitet. Du kan læse meget mere om ISO 9001 på Dansk Standards hjemmeside.

CE-mærket er yderligere en garanti for dig som kunde. For Jola, som leverandør, betyder det, at vi erklærer, at vores produkter er i overensstemmelse med Europæiske Økonomiske Samarbejdsområdes regler. Hvis du vil vide mere om CE-mærkning, kan du finde det på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.