Stil er unik - det skal din carport også være

Unikke carporte er nu en mulighed

Gør din drøm til virkelighed - design din egen carport

Hos Jola finder du mange flotte carporte, og du kan tilmed designe din helt egen. Hvis du går rundt med en drøm om din fremtidige carport, kan du ved hjælp af vores designværktøj gøre denne drøm til virkelighed.

Du har mulighed for at vælge mellem en enkelt- eller dobbeltcarport. Vælg først den ønskede model – enkelt eller dobbelt, med eller uden skur. Når produktet indlæses vil du blive præsenteret for designværktøjet. Her kan du frit vælge mellem farver, beklædning og tag. Du er også velkommen til at kontakte os med spørgsmål og vejledning.

Jola modellerne


Det er en smuk carport med dobbelt vinge og centerstolper, hvilket giver dig et smukt og let udseende. Den er perfekt til familien med to biler eller hvis du deler indkørsel med naboen.

En tidløs carport, der med et minimum af bærende stolper sikre et let udtryk. Den vil gå godt til de fleste huse, der ønsker en beskyttende løsning til bilen uden, at det fylder for meget.

En stålcarport med et afrundet tag er for dig, der ønsker et stilrent udseende, hvor nedfald og andet skidt nemt og ubesværet glider af. Din bil står sikkert under Asfrid, der er gudesmuk til de fleste hjem.

En af de mest unikke carporte, der virkelig står stærk og flot til det moderne hus. Dens solide stålstolper giver et moderne udtryk. Bilen står beskyttet for både regn, vind og solen under en Unni carport.

En kvadratisk stålcarport med et let design, der passer til alle hjem. Stilen er holdt simpel med stolper i stål, der gør det nemt at tilpasse carporten efter personlige ønsker og præferencer.

Mangler du inspiration til mulighederne?


Vi har samlet et udvalg af de mange muligheder her, hvor du blandt kan finde eksempler på flotte carporte til én bil og dobbelt carporte til to biler. Du kan få et godt billede af de mange fine farver, muligheden for redskabsskur og andre tilvalgsmuligheder. Det er naturligvis ikke de endelige løsninger, men du har mulighed for at se, hvordan vores modeller kan se ud.

Hvis du finder den perfekte løsning for dig og gerne vil have carporten i en anden farve, har du mulighed for at ændre den i designværtøjet her på siden.

Vi har gjort det nemt for dig at få din drømmecarport.

Byg selv din carport med 15 års garanti

De robuste materialer gør, at der er fokus på lang holdbarhed, når du køber en stålcarport hos Jola. Vi yder derfor 15 års garanti på belægningen. Du kan selv holde din carport ved lige ved at følge nogle ganske få retningslinjer – dem kan du læse meget mere om her.
Det er nemt og kræver ikke meget fra dig at holde din carport ved lige. Du kan ofte klare vedligeholdelsen med vand og sæbe, da stålet ikke ruster og materialet ikke skal males.

Se vores udvalgte favoritter

Jola Carport

Din garanti for luksus


Vi er en landsdækkende dansk virksomhed, der leverer kvalitets stålcarporte i dansk kvalitet. Vi tror på, at kvalitet er den eneste rigtige løsning – det holder længere og giver mere glæde i hverdagen. Du kan regne med en høj kundeservice, der er til for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Mere om Jola