Let og lækkert design

Det skal være dejligt at parkere bilen efter en lang dag på arbejde og vide, at den står sikkert til dagen efter.


Den sikkerhed og beskyttelse får du med en stålcarport fra Jola. Du slipper tilmed for at skulle vedligeholde din carport mere end højst nødvendigt, da det solide stålmateriale er næsten vedligeholdelsesfrit. Du kan læse her, hvad vi anbefaler, at du gør et par gange om året for at holde den pæn. Med en stålcarport fra Jola får du mere tid til det, som betyder noget og beskyttet parkering til den, der betyder noget.

Når du vælger en carport fra Jola, beskytter du ikke bare din bil, du har også mulighed for at designe den, så den passer til husets æstetik. Du har mulighed for at vælge det nordiske og stilrene eller vælge en mere klassisk løsning – det er helt op til dig. Du kan finde en masse inspiration her på siden.

Finansiering

Jola Carport har mulighed for at tilbyde finansiering i samarbejde med LendMe. Klik på “Ansøg nu” knappen og udfyld ansøgningsformularen. Med blot en enkelt ansøgning indhenter LendMe personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker.

Herefter kan du nemt og overskueligt sammenligne dine lånetilbud og vælge det bedste. Det er 100% gratis og uforpligtende at benytte LendMe. Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte LendMe’s kundeservice på tlf.: 7060 6262.

Ansøg nu

To biler?

Opdag mulighederne med en dobbeltcarport.

Dobbeltcarport

Brug for mere plads eller et redskabsskur?


Du kan nemt opgradere din enkelt carport til en dobbelt eller få et redskabsskur til. Er du en af de mange danske familier, der har brug for en carport, der kan rumme to biler – så fortvivl ikke, dem har vi også mange af. Du kan finde inspiration og de forskellige dobbeltcarporte her. Det gør det nemt for dig, hvis du har behov for plads til to biler. Carportene er sågar så rummelige, at begge biler kan stå åbne – uden du vil mangle plads.

Mangler du derimod en stålcarport med plads til cyklerne, haveredskaberne, græsslåmaskinen eller værktøjet, så kan du også få et redskabsrum med til din nye carport. Her får du ikke bare en praktisk opbevaringsmulighed, du får også et rum, der er både stilrent og smukt afsluttet. Hvis du vil se, hvordan det hele ser ud, kan du vælge den ønskede model og herefter selv designe carporten som du ønsker.

Design selv din nye carport

Jola tager dig med helt ind i beslutningsprocessen, når du skal vælge en carport til din bil og hus. Udover, at du kan se vores mange forskellige modeller her, kan du ligeledes designe din helt egen og unikke carport fra Jola.

Du har mulighed for at vælge:

  • Model
  • Variant
  • Farve
  • Beklædning
  • Samt ekstra udstyr

En stålcarport er prisen værd

Når du bestiller en stålcarport fra Jola, så får du høj kvalitet og smukke detaljer – det gør du ikke, hvis du bestiller en træcarport. En træcarport, skal for det første vedligeholdes oftere og så holder den knap så længe. Du skal derfor ikke vælge en carport fra Jola på prisen – du skal vælge den, fordi du vil slippe for vedligeholdelse og at købe en ny hver femte år samt, at du gerne vil have noget pænere og mere solidt.