To biler – en dobbelt carport er løsningen


I dag har mange danske familier flere biler, da vi som oftest har mange gøremål i hverdagen og dermed har brug for mere end én bil. Det stiller krav til beskyttelsen af begge biler, så de holder sig pæne i lang tid. Det er der heldigvis råd for – og det er en dobbelt carport, hvor der er plads til begge biler. Hvis du bekymrer dig for, at det bliver en voluminøs carport, kan vi berolige dig og forsikre dig for, at du med en carport fra Jola får et let og elegant design uanset, hvilken model du vælger.

Med en dobbelt stålcarport får du ikke bare en solid carport, du får også en carport med et minimum af søjler. Målene på en dobbelt carport giver god plads til bilerne, og dørene kan samtidig stå åbne uden der mangler plads. Det vil ikke bare beskytte jeres biler mod solens stråler, regn og slud – det vil også gøre de frostklare morgener lettere, da I ikke skal skrabe bilerne fri.

Få mere plads med en dobbelt carport med redskabsrum

Du får masser af plads til bilerne i en dobbelt carport, der nemt kan kombineres med et redskabsrum. Den ekstra plads vil give dig mulighed for at opbevare græsslåmaskinen, værktøjet og alt det andet på en stilfuld og moderne måde. Du kan vælge, at redskabsskuret skal matche din dobbelt carport, hvilket vil give en pæn afslutning og et ensartet udseende.

Finansiering

Jola Carport har mulighed for at tilbyde finansiering i samarbejde med LendMe. Klik på “Ansøg nu” knappen og udfyld ansøgningsformularen. Med blot en enkelt ansøgning indhenter LendMe personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker.

Herefter kan du nemt og overskueligt sammenligne dine lånetilbud og vælge det bedste. Det er 100% gratis og uforpligtende at benytte LendMe. Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte LendMe’s kundeservice på tlf.: 7060 6262.

Ansøg nu

Design selv din egen dobbeltcarport

Du har mulighed for at se, hvordan det hele vil se ud i vores designværktøj, når du har valgt den ønskede model. I værktøjet finder du alle modellerne, farverne og ekstra udstyret, så du kan sammensætte din favoritcarport på ingen tid. Du får et tilbud på din dobbelte stålcarport med det samme, når du har valgt hvilken model, farve og størrelse du ønsker. Det bliver ikke nemmere end det – og du kan gøre det hele i eget hjem.