En carport i stål er både stilren og solid

Kvalitet fra inderst til yderst


Der er ingen tvivl om, at en carport i stål holder i mange år. Det er et solidt materiale, der holder til at stå udenfor i alt slags vejr. Det er til dig, der gerne vil have en beskyttende overdækning, der både er vedligeholdelsesfri, af højeste kvalitet og samtidig komplementerer hus og bil på bedste vis.

Har du lyst til at designe din egen carport, kan du vælge imellem en dobbelt eller enkelt carport og herefter vælge farver og beklædning mm. Du kan også samle inspiration her på siden. Vi har naturligvis både carporte til én bil og carporte til to biler. Du finder ligeledes carporte med redskabsrum og andet ekstra udstyr, der vil berige anvendelsesmulighederne. Det solide materiale er designet på en sådan måde, at du opnår et let udtryk, der nemt kan tilpasses dine behov.

Derfor skal du vælge en carport fremfor en garage

En carport er med til at beskytte din bil, campingvogn eller noget helt tredje mod regn, sne og hagl. Vejret kan give ridser i lakken og forælde bilen hurtigere. Du beskytter også din bil mod solens skadelige stråler om sommeren. Hvis du gerne vil undgå, at bilen tager skade, kan du med fordel investere i en flot og solid carport fra Jola.

Nogen vælger en garage i stedet for en carport. Det er dog en ret markant bygning på din matrikel. Her vil en carport være en lettere løsning, der kan rumme flere muligheder. Du kan vælge en carport, der kun står på stolper for det letteste udtryk. Du kan også vælge en carport med en eller flere sider i. Det kan være en god løsning, hvis solen står lige ind på bilen, og du ikke ønsker en helt tillukket garage. En garage er som oftest dyrere end en åben carportløsning. Så hvis du har behov for en tildækning, hvor der er flere muligheder for skræddersyede løsninger og et lettere udseende, bør du vælge en carport fra Jola.

En eller to biler?

Opdag mulighederne med en enkelt- eller dobbeltcarport.

Let og lækkert design

Når du vælger en Jola carport, beskytter du ikke bare din bil, du har også mulighed for at design den, så den passer til husets æstetik. Du kan både vælge det nordiske og stilrene eller en mere klassisk løsning – det er helt op til dig.

Der er mange muligheder for tilpasning efter dit behov, og dine ønsker.

Jola Carport

Din garanti for luksus


Vi er en landsdækkende dansk virksomhed, der leverer kvalitets stålcarporte i dansk kvalitet. Vi tror på, at kvalitet er den eneste rigtige løsning – det holder længere og giver mere glæde i hverdagen. Du kan regne med en høj kundeservice, der er til for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Mere om Jola